dijous, 18 de novembre del 2010

XAVIER SABATÉ “IMPULSAREM UN ACORD ESTRATÈGIC PER CREAR 20.000 NOUS LLOCS DE TREBALL A TARRAGONA"


El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions al Parlament, Xavier Sabaté, ha presentat aquest dijous les propostes dels socialistes del Camp de Tarragona en matèria d’ocupació i treball. Acompanyat pel coordinador de campanya, Javier Villamayor, el candidat socialista s’ha reunit aquesta tarda amb representants d’UGT i CCOO a Tarragona per explicar-los directament els principals eixos del programa socialista.

Segons ha remarcat Xavier Sabaté, “l’autèntica obsessió dels socialistes és la lluita contra la crisi i la generació de nous llocs de treball. L’atur és el problema número 1 dels ciutadans i també, per tant, és la nostra principal preocupació. Per això impulsarem un acord estratègic per a l’ocupació a les nostres comarques per crear 20.000 nous llocs de treball (16.000 al Camp de Tarragona i 4.000 a les Terres de l’Ebre). Hem fet us estudi molt acurat per identificar els sectors productius (logística, sector serveis, economia verda...) capaços de crear aquesta nova ocupació al territori.”

El candidat socialista ha contraposat aquesta proposta “en positiu” del PSC al “silenci i la crítica permanent que ens arriben de les files de CiU. El seu cap de llista, el senyor Poblet, ha arribat ja al meridià d’aquesta campanya electoral sense explicar quines són les seves propostes per les comarques que després vol representar al Parlament. És increïble!”

“Jo li pregunto al senyor Poblet, per exemple, que pensa fer CiU amb el Logis Penedès. Nosaltres hem identificat que la logística és un dels sectors que pot crear més ocupació (uns 9.000 llocs de treball en els propers quatre anys segons un estudi de la mateixa URV) perquè aleshores els alcaldes i regidors de CiU s’oposen a aquest centre logístic intermodal? Què en pensa d’aquesta qüestió capdal pel territori el senyor Poblet?”

D’entre les propostes socialistes en matèria d’ocupació i treball, a banda d’aquest pacte per a l’ocupació, en destaca el compromís de vetllar perquè el procés de fusió de Caixa de Tarragona es faci de manera ordenada i amb el menor impacte pels impositors i els treballadors, i les beques per a la formació i els crèdits salaris que tenen com a objectiu que cap jove menor de 30 anys estigui a l’atur durant més de sis mesos sense l’oportunitat de formar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada