dijous, 18 de novembre del 2010

ABSTENCIONISTA JO? NO, GRÀCIES


A cap observador neutral no se li escapa com ha avançat Catalunya durant els darrers set anys. En aquests duríssims temps que estem vivint, ara més que mai, hem de confiar en un partit que ha demostrat al llarg de la seva història que ha lluitat pel progrés del nostre país i que ha cregut sempre en la cosa pública, com cap altre no ho ha fet.

Crec que hi ha dues bones raons per votar per José Montilla el proper 28-N.

La primera és que ningú no ha treballat tan durament i eficientment per la sanitat pública, l’educació pública i els serveis socials com ho ha fet el PSC. La comparació amb l’acció de 23 anys de govern de CiU és un insult a la intel.ligència.

La segona raó és que crec que el president Montilla simbolitza, com cap altre

candidat ho fa , la Catalunya real, la Catalunya plural i diversa, la Catalunya integradora i no excloent,la Catalunya dinàmica , innovadora i emprenedora, la Catalunya que no és ni vol ser de dretes ni tampoc no s’ha deixat engalipar per la temptació independentista que no ens porta enlloc...

El proper dia 28 sí que decidirem de veritat, amb el nostre vot, el futur del nostre país . Des de l’abstenció només es pot fer guanyar el nihilisme que no servirà per solucionar els problemes reals que tenim com a poble.

GERMÀ LÓPEZ SANTAMARIA

Agrupació socialista de Reus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada