dimarts, 16 de novembre del 2010

NÚRIA SEGÚ: “EL PSC NO ACCEPTARÀ NI UN PAS ENRERA EN MATÈRIA DE POLÍTIQUES SOCIALS”


La candidata del PSC a les eleccions al Parlament per Tarragona, Núria Segú, ha presentat aquest dimarts les propostes del PSC del Camp de Tarragona en matèria de serveis socials per aquestes eleccions.

Segons ha remarcat la diputada vallenca, “el PSC no acceptarà ni un pas enrera en matèria de polítiques socials. Ans el contrari, la propera legislatura continuarem augmentant les inversions en serveis socials, acabarem de desplegar la llei de dependència i estendrem els plans d’inclusió social a tots els municipis majors de 20.000 habitants i a totes les comarques.”

Núria Segú ha remarcat “el molt que s’ha fet durant aquesta passada legislatura en aquesta matèria. Per resumir-ho breument: hem endegat la llei de serveis socials on es regulen fins a 133 prestacions i serveis, hem impulsat la llei de barris (que ha beneficiat a 10 barris del Camp de Tarragona amb una inversió total de 52 milions d’euros), hem fet que la llei de dependència arribi a 115.000 persones, s’ha invertit com mai en residències de gent gran (Reus, Conca de Barberà, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Tarragona...), i així un llar etcètera.”

Per aquests propers quatre anys el PSC del Camp de Tarragona es compromet a augmentar les places públiques de residència disponibles per arribar a un nivell de cobertura del 2,76% de la població major de 65 anys, assolir una cobertura d’atenció domiciliària no inferior al 60% de la població en risc d’exclusió social i crear un observatori d’inclusió social del Camp de Tarragona per tal de millorar l’eficàcia de les polítiques públiques. “També en aquest àmbit, els socialistes ens presentem amb propostes concretes que contrasten amb el silenci absolut que ens arriba de les files de CiU.”

Al fil d’aquestes paraules, el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté ha afirmat que “aquests primers dies de campanya les coses es van clarificant. Nosaltres hem donat a conèixer el nostre programa pel Camp de Tarragona però veiem que el candidat de CiU, el senyor Poblet, no clarifica les seves propostes ni sabem que farà al Parlament... potser vol generalitzar el pacte que CiU i PP mantenen a la Diputació de Tarragona? Seguim esperant una resposta...”

“De fet el senyor Poblet ja s’ha demostrat com el candidat de l’ambigüitat permanent. Es dedicarà el 100% al Parlament com faré jo o es dedicarà a acumular càrrecs a partir del dia 29 de novembre? El Parlament ens l’hem de prendre molt seriosament, el senyor Poblet no pot dir ni en broma que s’avorria quan era diputat, no pot continuar frivolitzant”, ha remarcat el candidat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada