divendres, 12 de novembre del 2010

XAVIER SABATÉ: “EMPLAÇO AL SENYOR POBLET A QUÈ EXPLIQUI ALS CIUTADANS SI CIU GOVERNARÀ AMB EL PP A LA GENERALITAT"


“Demano al senyor Poblet a què digui als ciutadans si CiU pensa governar conjuntament amb el PP a la Generalitat, com ja fa ell a la Diputació de Tarragona” així de clar s’ha manifestat avui el cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté, en la roda de premsa de presentació de les propostes socialistes pel Camp de Tarragona en matèria de formació i ocupació que s’ha dut a terme a Cambrils.

Xavier Sabaté ha subratllat que “els socialistes hem volgut dedicar el primer dia de campanya a allò que per nosaltres és més prioritari: la lluita contra la crisi i la generació de nous llocs de treball. Per això proposem en el nostre programa un pacte per l’ocupació al Camp de Tarragona que faci possible crear 16.000 nous llocs de treball a les nostres comarques en els propers quatre anys en els nous sectors productius: sector agroalimentari, logística, economia verda i sector serveis.”

Els candidats socialistes per Tarragona han visitat aquest matí la Universitat Laboral de Tarragona i la casa d’oficis de Cambrils. Així mateix, aquest migdia es reuneixen amb representants sindicals a Tarragona.

Segons Sabaté, “volem posar l’èmfasi en la formació permanent com un dels eixos que ens han de facilitar la sortida de la crisi. Ara bé, mentre nosaltres expliquem quines són les nostres propostes veiem com el senyor Poblet continua instal·lat en el silenci. Que pensa fer per dinamitzar la nostra economia i generar així nous llocs de treball? encara esperem conèixer alguna idea seva al voltant d’aquesta qüestió...”

Per la seva banda, la candidata socialista Ana Pelaez ha posat de relleu “la feina feta pel Govern del president Montilla en el foment de la formació en aquests darrers quatre anys. Per posar només un exemple, a Cambrils s’han invertit 5.200.000 euros a millorar la formació de les persones que estan a l’atur, hem habilitat una casa d’oficis que acull a 30 alumnes a l’escola-taller i hem endegat 54 plans d’ocupació al municipi. Tot això són fets que contrasten amb les promeses buides de continguts de CiU.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada