dilluns, 15 de novembre del 2010

XAVIER SABATÉ ES COMPROMET A PROMOCIONAR ENCARA MÉS ELS PRODUCTES DE LA TERRA DE QUALITAT APROFITANT LA REPERCUSSIÓ QUE TÉ LA CAMPANYA ELECTORAL


El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions al Parlament, Xavier Sabaté, ha anunciat aquest dilluns que aprofitarà aquesta campanya electoral per promocionar encara més intensament els productes de qualitat que es produeixen al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Segons el candidat socialista, “el que produïm a les comarques tarragonines i al conjunt de Catalunya té una qualitat i unes característiques que mai trobarem en allò que ens arriba de fora. Per això vull aprofitar l’altaveu mediàtic que proporciona la campanya per fer-ne encara més promoció.”

“Animo a tots els ciutadans a consumir productes locals. Avui us convido a conèixer la DO Tarragona a través de les xarxes socials: http://www.facebook.com/psc.campdetarragona . La zona de producció correspon a les comarques del Tarragonès, Baix Camp i Ribera d’Ebre, amb tradició vinícola des de l’època de l’Imperi Romà. El vi majoritari és el blanc, encara que també és important la producció de negre i rosat. Destaquen també els vinc licorosos dolços i rancis secs.”

Durant aquesta campanya Xavier Sabaté promocionarà un total de 16 denominacions d’origen del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, destacant-ne una cada dia de campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada