dimecres, 24 de novembre del 2010

DAVID GONZÀLEZ: “DURANT AQUESTS DARRERS QUATRE ANYS S’HAN INICIAT 4.305 HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL AL CAMP DE TARRAGONA”


El candidat socialista per Tarragona i membre de la JSC, David Gonzàlez, ha presentat aquest dimecres el programa del PSC del Camp de Tarragona en matèria d’habitatge. El primer que ha destacat David Gonzàlez és “l’enorme pas endavant col·lectiu que hem fet com a societat durant aquests darrers set anys. Per posar només un exemple, durant aquesta legislatura que ara s’acaba hem endegat 4.305 habitatges en règim de protecció oficial al Camp de Tarragona mentre que 5.000 habitatges més s’han beneficiat dels ajuts al pagament del lloguer que ha concedit l’administració.”

En una roda de premsa que s’ha dut a terme davant d’un complex de nous habitatges de protecció oficial a Salou, David Gonzàlez ha explicat que “durant aquests propers quatre anys crearem un nou fons públic-privat d’inversió en habitatge social de lloguer, millorarem la gestió de l’habitatge protegit i crearem una desgravació fiscal pel propietari vinculada als anys de permanència en el mateix habitatge del mateix llogater.”

“A més, ampliarem els ajuts adreçats a la rehabilitació dels habitatges i crearem una línia de crèdit per a la rehabilitació i millora de l’habitabilitat en el món rural. Tot això ho farem impulsant una política d’habitatges que fomenti les ciutats compactes.”

Segons David Gonzàlez, totes aquestes propostes “en positiu” contrasten un cop més “amb l’absència d’idees, de propostes concretes i de iniciatives programàtiques de CiU, tant a nivell nacional com aquí al Camp de Tarragona. Jo li pregunto al senyor Poblet: quines són les seves propostes en aquesta matèria absolutament capdal pels joves tarragonines? Es quasi una pregunta retòrica perquè el senyor Poblet ha vingut demostrant una ambigüitat com mai s’havia vist per part d’un candidat en unes eleccions al Parlament aquí al Camp de Tarragona.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada