diumenge, 21 de novembre del 2010

TWITTS AND WINE DE XAVIER SABATÉ AMB CIBERACTIVISTES


El cap de llista del PSC per Tarragona al Parlament, Xavier Sabaté, ha participat en un twitts&wine (cata de vins 2.0) organitzat pels socialistes a la Casa de la Cultura de Can Barantxo de Castellvell del Camp.
El candidat del PSC ha intercanviat impressions sobre el futur de progrés de les comarques tarragonines en el terreny agroalimentari -la principal indústria del país- i sobre el pes creixent de les xarxes socials que al costat dels mitjans de comunicació tradicionals són claus també per a la difusió de les propostes electorals i la fixació de missatge polític.
Durant la trobada amb ciberactivistes el candidat del PSC ha remarcat que "els productes agroalimentaris del Camp de Tarragona tenen futur si s'innova i es fa una aposta de canvi cap a la producció ecològica per exemple, millorant també els canals de comercialització i apostant decididament per les noves tecnologies i les xarxes socials per promocionar-se i posicionar-se". Cal recordar que des del primer dia de campanya, el PSC fa costat al sector agrari del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb una campanya de promoció diària dels productes DO i IGP a través de les xarxes socials i als actes públics.
El cap de llista pel PSC també ha volgut remarcar que el tweets&wine ha tingut lloc en un petit municipi del Camp de Tarragona "el que demostra que l'aposta pel reequilibri territorial del Govern de José Montilla és un fet".
En la sessió s'ha parlat dels nous lideratges en el món del vi, principalment a les DO del territori. El tast l'ha dirigit el prestigiós enòleg Jordi Mateu. La trobada es va seguir també a través dels twitter del PSC Camp de Tarragona (@psc_campdetgn) i de Xavier Sabaté (@xaviersabate)

La iniciativa s’emmarca dins de la campanya 2.0 organitzada pel PSC del Camp de Tarragona que incideix en tots els canals que permeten les noves xarxes socials (bloc, facebook, twitter, youtube...). Cal recordar que fa poques setmanes Xavier Sabaté ja va protagonitzar un tweets&coffee amb ciberactivistes a la ciutat de Tarragona. Properament, tindrà lloc una tercera sessió, un tweets&women.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada