divendres, 19 de novembre del 2010

ELS CIUTADANS TENEN DRET A CONÈIXER LES PROPOSTES DE CIU PER LES COMARQUES TARRAGONINES


Abans d’exercir el vot el proper 28N, els ciutadans tenen dret a conèixer propostes i idees clares de cada formació política i quina serà la disponibilitat de cada candidat. Per això, Xavier Sabaté ha plantejat un debat amb el representant de CiU. Perquè encara avui, quan som pràcticament a la meitat de la campanya, resten obertes les següents incògnites:

- No es coneix el programa de CiU per a les nostres comarques. Els ciutadans poden trobar el programa territorial del PSC pel Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre a http://tarragonafuturdeprogres.blogspot.com/. On és el seu?

- Quines són les seves propostes?

- Quina dedicació ofereix als seus electors el candidat de CiU? Continuarà acumulant càrrecs? Perquè ja en van tres

- Què opina respecte del PP, el partit que atia la catalanofòbia? Si governa amb ell a la Diputació, ho farà també si guanya les eleccions a la Generalitat?

- En quins sectors del territori pensa que es poden crear nous llocs de treball?

- Què en pensa del Logis Penedès? És el principal punt fort de la nostra economia per generar nous llocs de treball de forma massiva si és desenvolupa. Què opina de la postura dels alcaldes de CiU al Baix Penedès que manifesten que no el volen?

- Què pensa sobre el desenvolupament de la Llei de Vegueries aprovada al Parlament, a banda de dir que no és el moment per tirar-la endavant?

- Què opina sobre el fet que CiU demani una vegueria pròpia per al Baix Penedès, i que aquesta comarca deixi de pertànyer a l’àrea territorial del Camp de Tarragona?

- I quin paper creu que li pertoquen a les diferents ciutats del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, en aquesta nova organització?

Per aclarir aquestes i altres incògnites, Xavier Sabaté emplaça el candidat de CiU a un debat que de ben segur seria d’interès a tots els ciutadans i les ciutadanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada