dissabte, 13 de novembre del 2010

JOSÉ MONTILLA: “ELS CIUTADANS HAURAN DE TRIAR ENTRE UN GOVERN DE CIU SEGRESTAT PEL PP O UN GOVERN SOCIALISTA"


El president de la Generalitat i cap de llista socialista a la reelecció, José Montilla, ha afirmat aquest dissabte a Tarragona que “els ciutadans hauran d’elegir entre tres opcions: o bé un Govern de CiU segrestat pel PP, o bé un Govern de CiU hipotecat per ERC o bé un Govern socialista, catalanista i d’esquerres. Aquesta és la gran elecció...”

En un míting al Palau de Congressos de Tarragona amb el vice-president del Govern, Alfredo Pérez Rubalcava, el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, i amb l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, que ha aplegat 1.300 persones, José Montilla ha assegurat que “la reacció socialista ja ha començat. Noto que anem a més, ara cal continuar mobilitzant l’electorat progressista per garantir quatre anys més de Govern de progrés i evitar fer passos enrera.”

“En aquestes eleccions està en joc el futur d’una generació de catalans. Tots sabem què passa quan la dreta es treu la careta el que està succeint en aquests moments a Gran Bretanya on el senyor Cameron, tant admirat pel senyor Mas, elimina serveis i prestacions socials, acomiada treballadors i retalla l’Estat del Benestar.”

Per la seva banda, el vice-president del Govern, Alfredo Pérez Rubalcava, ha afirmat que “molts socialistes i moltes espanyols estimem a Catalunya com és. Jo vull dir-vos que us estimo tal i com sou davant d’un PP que ha promogut la catalanofòbia a la resta d’Espanya.”

“És veritat que Rajoy ve molt per aquí però de cop s’ha oblidat que Espanya es trencava, de les taules on demanava referèndums i de les cunyes radiofòniques que alertaven que no es podria parlar castellà a Catalunya. Jo emplaço al senyor Mas a què digui si pactarà amb el PP que va recórrer l’Estatut i va alimentar aquesta catalanofòbia.”

El cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté, ha recordat que “el cap de llista de CiU per Tarragona ara fa quatre anys va plegar del Parlament perquè deia que s’avorria, no volem al Parlament representant als ciutadans a ningú que s’avorreixi!”

“Avui el senyor Rajoy va a Vila-seca a demanar-los explicacions. Rajoy va demanar a CiU que no es fes cap nou Estatut i que no posessin dificultats al transvasament de l’Ebre. Doncs bé, gràcies a Zapatero, Montilla i Rubalcava avui tenim un nou Estatut i l’Ebre no s’ha transvasat.”

Finalment, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat taxatiu a l’hora de dir que “sento un ambient d’eufòria que presagia una gran victòria socialista a les urnes el 28 de novembre.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada