dissabte, 6 de novembre del 2010

FRANCESC VALLÈS: “ELS CONVOCANTS DE LA CONCENTRACIÓ DE L’A-27 INTENTEN ALLARGAR UNA POLÈMICA QUE NO EXISTEIX TAN SOLS PER FER-NE UN ÚS ELECTORAL"


El diputat i coordinador del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès ha afirmat aquest dissabte que “la concentració d’ahir en relació a l’A-27 és un intent deliberat d’allargar una polèmica que no existeix, tan sols per fer-ne un ús electoral. El compromís del Govern amb l’A-27 l’ha manifestat per activa i per passiva el Secretari d’Estat d’infrastructures i el Ministre de Foment, en seu parlamentària, i el mateix president del Govern. Ningú es pot imaginar que l’autovia acabi a Valls i els qui van impulsar la concentració d’ahir ho saben.”

Vallès ha anat més enllà i ha acusat als convocants de la concentració “d’ocultar informació per tal de mantenir viva la polèmica, fent partidisme irresponsable d’aquesta qüestió únicament per entrar en campanya electoral.”

En aquest sentit, el diputat socialista ha mostrat una carta que el Secretari d’Estat d’Infrastructures, Víctor Morlan, va adreçar a l’alcalde de Sarral on “s’explica tot l’estat de la qüestió pel que fa a l’A-27 i s’afirma, de manera inequívoca, la decisió del ministeri d’executar el tram del Coll de Lilla. Tots els manifestants d’ahir saben la posició del ministeri. Els alcaldes de CiU són els menys legitimats per fer exigències perquè durant els 23 anys que van governar Catalunya i els 8 que van votar els Pressupostos Generals de l’Estat del PP no van posar ni un cèntim d’euro per la construcció de l’A-27.”

Finalment, Francesc Vallès ha anunciat que el Secretari d’Estat d’Infraestructures, Víctor Morlán, es reunirà properament amb els representants del territori que ho desitgin per explicar, un cop més, la decisió del Govern d’executar aquesta autovia que continuarà fins a Lleida i el nord d’Espanya.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona i cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, ha estat taxatiu a l’hora d’afirmar que “CiU hauria de demanar perdó a la nostra ciutadania sabent, com sabem, perquè aquesta autovia ha trigat tant a construir-se. Tots recordem com el senyor Nadal quan era alcalde de Tarragona va posar impediments a les partides destinades a l’A-27 perquè entenia que aquesta autovia podia potenciar als polígons industrials de Valls en detriment dels de Tarragona.”

Xavier Sabaté també ha fet una crida “als dirigents empresarials que practiquen la cultura del NO i que es dediquen a fer oposició política enlloc d’endegar iniciatives empresarials que beneficiïn el territori. Els demano compromisos socials amb les nostres comarques. Esperem conèixer les seves iniciatives i saber d’alguna idea que no vingui del sector públic. Que pensen fer ells quan l’A-27 estigui acabada? Quines inversions faran? A quins mercats es voldran dirigir? Ens poden donar alguna pista sobre aquestes qüestions?”, s’ha preguntat retòricament el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada