dilluns, 22 de novembre del 2010

CELESTINO CORBACHO: “ELS CIUTADANS ENCARA NO SABEM AMB QUI VOL PACTAR CiU. AMB EL PP? AMB ERC? ELS CATALANS ENS MEREIXEM UNA CLARIFICACIÓ”


“A sis dies per les eleccions els ciutadans encara no sabem amb qui vol pactar CiU l’endemà dels comicis. Amb el PP? Amb ERC? Els catalans ens mereixem una clarificació...”, així ho ha afirmat aquesta tarda el candidat socialista per Barcelona, Celestino Corbacho, en la roda de premsa que ha dut a terme amb el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté.

Segons Corbacho, “les enquestes assenyalen que encara hi ha una tercera part dels votants que no han decidit la seva opció de vot. Els socialistes intensificarem aquests dies la nostra acció per mobilitzar al màxim a aquests electors que han votat al PSC en anteriors comicis i que sempre es mobilitzen al final de la campanya.”

El candidat socialista ha assenyalat que “mentre nosaltres hem explicat amb molta claredat les nostres propostes trobem a CiU instal·lada en l’ambigüitat. Ara veiem, per exemple, com la proposta del concert econòmic del senyor Mas ha derivat en un nou pacte fiscal. Crec que el debat cara a cara entre el president Montilla i Artur Mas servirà per clarificar quines són les dues opcions que tenen més opcions de configurar el Govern a partir del dia 29.”

Al fil d’aquesta afirmació, el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, ha reiterat “la meva oferta d’un debat cara a cara amb el senyor Poblet. Tarragona no pot ser la única província del país on aquest debat no es dugui a terme. Per això reitero l’oferta de celebrar un debat que, si vol, pot tenir com a escenari Vila-seca i que podria acollir el col·legi de periodistes de la demarcació de Tarragona.”

“El senyor Poblet no ho pot tenir més fàcil, no valen més excuses, si al final aquest cara a cara no es fa és perquè el senyor Poblet li té pànic al debat perquè té massa contradiccions. Què en pensa el senyor Poblet del Logis Penedès, de la capitalitat de Tarragona o de la reducció d’un 25% de l’administració de la Generalitat, com ha plantejat el senyor Mas? Estic convençut que un debat d’aquests característiques serviria per aclarir aquestes incògnites”, ha subratllat Xavier Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada