dissabte, 20 de novembre del 2010

XAVIER SABATÉ: “EL PSC ÉS LA GARANTIA QUE NO HI HAURÀ MÉS TRANSVASSAMENTS”


“El PSC és la garantia que no hi haurà més transvasaments. En aquesta legislatura hem solucionat gairebé definitivament el problema de l’abastament, salubritat i depuració de l’aigua i durant aquests propers quatre anys nosaltres continuarem tirant endavant aquests programes d’estalvi i eficiència de l’aigua, el reciclatge d’aigües industrials i urbanes i la reutilització. Així mateix, acabarem la depuració de les aigües urbanes que encara falten i enllestirem la dessaladora de Cunit”, així ha sintetitzat el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, les propostes del PSC del Camp de Tarragona en matèria d’aigua.

Xavier Sabaté, acompanyat per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i per afiliats i simpatitzants socialistes, ha fet campanya aquest matí al barri de Torreforta de Tarragona on el PSC ha instal·lat una parada informativa.

Segons ha subratllat el candidat del PSC, “els socialistes som els més actius en aquesta campanya, també en presència al carrer. Només avui hi ha programats més de 15 actes de campanya en el conjunt de la província de Tarragona i també avui les agrupacions socialistes de les comarques tarragonines han sortit al carrer per explicar directament als ciutadans que és el que està en joc diumenge vinent a les urnes. Som conscients de què l’abstenció és el nostre principals adversari i que CiU, amb el suport del PP, només pot guanyar si hi ha una elevat nivell d’abstenció i els ciutadans progressistes, que són majoria, no van a votar.”

Per la seva banda l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha subratllat que “el Govern del president Montilla ha invertit a Tarragona com mai a la nostra història recent. De fet, la llista és interminable: escola oficial d’idiomes, ciutat judicial, trasllat de la presó, equipaments escolars i centres de salut... Aquesta destacada acció de Govern ha contrastat amb la inactivitat absoluta dels diputats de CiU per Tarragona al Parlament que no han fet res per aconseguir atreure noves inversions en equipaments o serveis a la ciutat.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada