diumenge, 7 de novembre del 2010

XAVIER SABATÉ: “EL GOVERN DEL PRESIDENT MONTILLA HA ESTAT EL GOVERN QUE MÉS HA APOSTAT PER LES COMARQUES DE L’INTERIOR”


El cap de llista del PSC per Tarragona a les eleccions al Parlament, Xavier Sabaté, el candidat socialista per la Conca de Barberà, Ramon Ribas, acompanyats per regidors, afiliats i simpatitzants socialistes de Montblanc i comarca han fet campanya avui a la capital de la Conca de Barberà on han visitat el recinte expositor de la Fira de Sant Martí.

Durant la visita Xavier Sabaté ha subratllat que “aquest ha estat el Govern que més ha apostat per les comarques de l’interior, com la Conca de Barberà o el Priorat. Durant aquests quatre anys s’ha invertit com mai en noves escoles i consultoris mèdics, millors carreteres, en la promoció de l’economia i el turisme de la comarca, llei de barris, nous centres de dia, etc. Donar continuïtat a aquesta aposta, amb nous equipaments i serveis, és el que també ens juguem el proper 28 de novembre a les urnes.”

“Els socialistes som també una garantia de seguretat en aquests moments de greu crisi econòmica. Nosaltres no estem per aventures ni volem saltar-nos la legalitat sinó que tenim un full de ruta clar de la Catalunya que volem, no com el senyor Poblet que un dia vota per la independència de Catalunya a Vila-seca i l’endemà governa la Diputació de Tarragona de la ma d’un PP que ha portat el nostre Estatut al Tribunal Constitucional.”

Per la seva banda, Ramon Ribas ha posat de relleu que “la Conca també és una comarca de futur amb progrés. Tenim uns fonaments sòlids per créixer mantenint i millorant uns òptims nivells de qualitat de vida. Uns fonaments que es veuran reforçats quan s’enllesteixi tant el nou centre logístic de mercaderies com l’autovia Tarragona-Montblanc, l’A-27, que millorarà la nostra mobilitat i farà arribar noves inversions al territori.”

Finalment, el primer secretari del PSC a la Conca de Barberà, Pere Domènech, ha afirmat que la incorporació de l’alcalde de Barberà de la Conca a la candidatura socialista per Tarragona “demostra que el PSC és l’únic partit que mira cap a l’interior de Catalunya i que demostra amb fets que comarques demogràficament petites com la nostra també tenen molt a dir en la construcció de la Catalunya del futur. Estic convençut que el Ramon Ribas serà un excel•lent diputat i un magnificat ambaixador a l’hora de defensar els interessos de la Conca de Barberà al Parlament de Catalunya.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada