dimarts, 23 de novembre del 2010

PERFIL A XAVIER SABATÉ AL DIARI DIGITAL DEL CAMP

Tarragoní d'adopció i de convicció

Alba Porta - Tarragona
22 de novembre de 2010
Xavier Sabaté fent castells.
Xavier Sabaté fent castells.
delCamp.cat

Així es defineix Xavier Sabaté en el seu bloc. Tarragoní d'adopció i de convicció. El cap de llista del PSC va néixer a Flix, i tot i que viu a Tarragona des del 1970, el seu accent encara el delata. Llicenciat en filologia catalana, la seva trajectòria política, que es va iniciar el 1976 quan es fa afiliar al partit socialista, inclou molts càrrecs i nombraments, gairebé sempre lligats a l'àmbit tarragoní.

Ell mateix reconeix, durant l'entrevista, que sovint se l'ha col·locat a la branca catalanista del PSC, perquè com explica, fa castells, és voluntari lingüístic per promoure el català, i un seguit d'altres activitats més que fan que se l'encasilli en aquest sector del seu partit polític.

Diuen els que el coneixen de ben a prop que Xavier Sabaté és incansable. Els darrers quatre anys no només ha exercit de delegat del Govern al Camp de Tarragona, sinó que no ha deixat de fer tot allò que el complau, tocar el piano o fer esport, per exemple. I, potser només és la meva impressió, però quan arriba a l'entrevista fa cara d'haver dormit poc, encara que segons els més pròxims això és habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada