divendres, 26 de novembre del 2010

XAVIER SABATÉ: “EL NOSTRE COMPROMÍS ÉS AL 100% AMB AQUEST TERRITORI”


“En aquest darrer dia de campanya vull reiterar que el nostre compromís és al 100% amb aquest territori. Els socialistes guanyarem o perdrem però jo i la resta de diputats del PSC que sortim elegits per aquesta demarcació ens dedicarem en cos i ànima durant els propers quatre anys a defensar les polítiques de progrés i els interessos dels ciutadans tarragonins”, així de rotund s’ha manifestat el cap de llista socialista a les eleccions al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, a l’hora de fer balanç de la campanya electoral.

En relació a la campanya, Xavier Sabaté ha afirmat que “els socialistes hem fet una campanya en positiu. Hem estat els únics que hem presentat un programa específic pel Camp de Tarragona (de més de 100 pàgines) amb propostes i compromisos concrets en tots els àmbits d’actuació que afecten als ciutadans.”

“CiU, en canvi, ens ha decebut. És el primer cop que veiem amb consternació el fet insòlit d’un partit que es presenta a unes eleccions sense disposar d’un programa! Sincerament, ens han decebut, han demostrat que no han estat a l’alçada del que es mereixen els ciutadans...”

El candidat socialista ha explicat que “els socialistes hem sobresortit en presència i difusió a la xarxa on hem tingut una presència massiva. El nostre bloc de campanya ha rebut més de 2.000 entrades en només sis setmanes, hem estat pioners amb iniciatives com els “tweets and...” amb ciberactivistes i també hem fomentat la comunicació directe amb una campanya porta a porta que ha arribat a 20.000 cases de les comarques tarragonines.”

Durant aquesta campanya electoral el PSC del Camp de Tarragona ha organitzat 35 mítings territorials. Així mateix, el cap de llista del PSC per Tarragona ha recorregut més de 2.000 quilòmetres en només 15 dies de campanya.

En aquestes darreres hores de campanya Xavier Sabaté protagonitzarà una marató de mitings-llampec a diverses poblacions del Camp de Tarragona com Salou, Reus o Segur de Calafell. El PSC del Camp de Tarragona tancarà la campanya amb un míting electoral aquest vespre, a les 20h, a Barberà de la Conca, un municipi demogràficament petit que exemplifica l’aposta per la innovació que defensa el programa socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada