diumenge, 14 de novembre del 2010

XAVIER SABATÉ: “AMB EL GOVERN DEL PRESIDENT MONTILLA ELS AJUNTAMENTS DE LES NOSTRES COMARQUES HAN PROGRESSAT COM MAI”


El castell del Paborde, a la Selva del Camp, ha estat l’escenari de la presentació del manifest elaborat pels alcaldes i caps de llista del PSC del Camp de Tarragona per expressar el seu suport a un nou Govern de progrés presidit per José Montilla.

En la presentació del manifest el cap de llista socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, ha afirmat que “amb aquest Govern, que ha tingut molt en compte el municipalisme, els ajuntaments de les nostres comarques han progressat com mai per això cal que hi hagi quatre anys més de Govern de progrés que doni continuïtat a la feina feta fins ara.”

Xavier Sabaté ha assegurat que “el Govern del president Montilla ha triplicat les ajudes directes als municipis, també als petits pobles del país. Per això resulta increïble que el senyor Poblet digui que aquest Govern ha deixat de banda els petits municipis, no sé com no es va posar vermell a l’hora de dir-ho... ell sap que no és veritat.”

Per la seva banda, l’alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu, ha defensat “la gran feina feta pel Govern conjuntament amb els Ajuntaments. Llei de barris, pla únic d’obres i serveis, llei de millora de les urbanitzacions, programes específics com el “viure al poble”, la llista és d’iniciatives i de realitzacions és interminable...”

La declaració de la Selva del Camp destaca la gran participació del Govern del president Montilla amb el món municipal i subratlla que durant els darrers set anys s’ha dut a terme una obra de Govern sense precedents, com mai abans en la nostra història, i s’han executat nivells històrics d’inversió pública que han ajudat als ajuntaments tarragonins.

A la lectura del manifest hi han assistit la majoria d’alcaldes i portaveus municipals del PSC de les comarques del Camp de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada