divendres, 22 d’octubre del 2010

VOLEM INCORPORAR LES PROPOSTES DE LA GENT


Els socialistes volem conèixer les inquietuds, anhels i propostes de la gent. A diferència d’altres que només consulten a experts, nosaltres volem incorporar al nostre programa electoral les iniciatives que ens arribin directament de la ciutadania. Per fer-ho possible hem activitat un bloc específic on hi ha un mail directe a través del qual ens podeu fer arribar els vostres suggeriments. Només cal que entreu a aquest link http://tarragonafuturdeprogres.blogspot.com/ i que ens escriviu al mail psctgona@tinet.org. Ànim a tots els vallencs i vallenques, i a tots els habitants de l’Alt Camp, a què ens ajudeu a enriquir el nostre programa amb les vostres aportacions.

A més a més, els socialistes estarem presents a tots els formats que ens permeten les noves tecnologies i les xarxes socials (facebook, twitter, youtube…). D’aquesta manera volem fer-vos arribar el nostre missatge de manera directe, no només a través dels mitjans de comunicació tradicionals.

Això d’una banda, de l’altre nosaltres entenem que, igual com passa amb la resta d’àmbits de vida, cal fet balanç de les responsabilitats que assumim i donar compte del que hem fet durant aquests darrers quatre anys, en aquest cas jo com a diputada, en defensa dels interessos del territori i de la seva gent. Per això aquesta mateixa setmana vàrem fer una roda de premsa a Valls per explicar l’ingent tasca que el Govern del president Montilla ha tirat endavant a Valls i comarca. A diferència dels diputats de CiU, que durant aquesta legislatura han superat tots els records d’inactivitat, nosaltres hem treballat allà on calia, evitant el “soroll” però de manera eficaç per casa nostra, per aconseguir atreure noves inversions, equipaments i serveis que milloressin la qualitat de vida dels nostres conciutadans.

Vaig dir a la roda de premsa, i reitero ara, que aquest ha estat el Govern que més ha apostat per Valls i el conjunt de l’Alt Camp. Ha estat el Govern que ha desdoblat la C-14, entre Reus i Alcover, que ha tirat endavant noves llars d’infants, escoles, instituts, consultoris i també que ha millorar l’atenció hospitalària al nostre hospital. Ha estat el Govern de la llei de barris, que ha beneficiat directament Valls i el que ha impulsat el projecte del museu casteller.

I, sobretot, ha estat el Govern que ha estat al costat de les persones en aquests moments de dificultats econòmiques. Ha estat el Govern que ha fomentat les accions de promoció a l’ocupació a la nostra comarca, amb el resultat de 202 persones contractades. Així mateix, s’ha facilitat la formació a 1.222 persones de l’Alt Camp que estaven buscant feina.

Ara cal continuar per aquest camí. A Valls, l’Alt Camp, i el conjunt de Catalunya ens calen quatre anys més de Govern de progrés, que eviti la involució que suposaria un Govern CiU-PP, i que ajudi a desenvolupar tots els potencials que té la nostra ciutat i el conjunt del territori.

Article d'opinió de Núria Segú al setmanari El Vallenc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada