dimecres, 20 d’octubre del 2010

NÚRIA SEGÚ: “AL BAIX PENEDÈS TAMBÉ HEM ACOMPLERT EL NOSTRE GRAN REPTE DE DONAR MÉS SERVEIS A MÉS PERSONES”


La diputada del PSC al Parlament per Tarragona, Núria Segú, ha fet avui un balanç de l’acció de Govern en la legislatura 2007-2010 al Baix Penedès. Per realitzar-ho ha dividit la seva explicació en els 6 grans reptes que ha hagut d’afrontar la Generalitat durant aquest mandat.

Segons la diputada socialista, “el primer gran repte ha estat compensar l’atur de la construcció i els serveis i ho hem fet invertint en sectors estratègics com els 2 milions d’euros destinats a l’IDIADA o el treball per impulsar el LOGIS Penedès com a infraestructura capaç de generar nous llocs de treball a la comarca. A més, en aquest període s’han contractat de manera directa a 617 persones i 3.370 s’han beneficiat de cursos de formació ocupacional”

“Un segon repte que hem acomplert ha estat la millora de les comunicacions de la comarca amb Barcelona i Tarragona. En aquest apartat, m’agradaria destacar les millores fetes a la C-31 al seu pas per Calafell, així com les obres que s’estan fent a la C-51 que connectaran Valls i El Vendrell amb una via ràpida. Un altre gran avenç per a tots els ciutadans ha estat la integració tarifària que ha aconseguit abaratir el cost del transport públic de la comarca”

Núria Segú ha recordat que l’altre gran aposta del Govern han estat les polítiques socials. “La inversió per atendre les necessitats sanitàries de la gent i per cobrir la nova demanda escolar han estat més destacades que mai. A nivell sanitari s’han construït dos nous CAP a Calafell i Cunit, dos nous Consultoris locals a la Bisbal del Penedès i la Juncosa del Montmell. Amb aquestes inversions seguim treballant perquè els ciutadans tinguin sempre un CAP a 10 minuts de casa. A nivell educatiu, a tall d’exemple, dir que la Generalitat ha invertit a la comarca 13’3 milions d’euros en millores i nous centres escolars”.

Per acabar, la diputada del PSC ha destacat l’èxit de la Llei de Barris que ha aconseguit fer dels barris uns llocs més habitables i l’ impuls al turisme de qualitat a la comarca per ser un destí competitiu durant tot l’any.

Per la seva part, la candidata al Parlament pel PSC i representant de la comarca, Maria Jesús Sequera ha destacat la inversió molt remarcable de la Generalitat al Vendrell, una inversió que ha arribat als prop de 43 milions d’euros. “Amb l’acció de govern s’ha donat resposta a la demanda social existent en els aspectes més bàsics com la salut, l’educació o la seguretat.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada