dissabte, 30 d’octubre del 2010

TWITTS&COFFEE DE XAVIER SABATÉ AMB CIBERACTIVISTES


El cap de llista del PSC al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, ha participat aquest matí en un twitts&coffee, esmorzar 2.0, amb ciberactivistes que s’ha dut a terme a l’Hotel Plaça de la Font de Tarragona. Aquesta iniciativa pionera s’emmarca dins de la campanya socialista que vol estar molt present a tots els canals que permeten les noves tecnologies de la informació que faciliten una comunicació directe amb la ciutadania.

Durant aquest twitts&coffee el candidat socialista s’ha referit a l’elecció dels representants territorials per entrar al Consell d’Administració de CatalunyaCaixa. En aquest sentit, Sabaté ha lamentat que “CiU hagi elegit als seus representants, com el senyor Albert Abelló, sense consensuar. Al senyor Abelló el respecto com a persona però entenc que no és la persona més adequada per ocupar el lloc de màxima representació que tindran els ciutadans de les comarques tarragonines als òrgans de direcció de la nova Caixa.”

“Espero que sigui la darrera vegada que el senyor Poblet i el mateix senyor Abelló diuen que Albert Abelló no és polític, que és independent. Doncs bé, no hi ha cap dels 12 representants elegits ahir que estigui més polititzat que el senyor Abelló. Jo ho lamento perquè fins ara sempre havíem tingut molta cura a l’hora d’elegir professionals independents als òrgans de Caixa Tarragona.”

Pel que fa a les noves tecnologies, Xavier Sabaté ha afirmat que “han suposat un canvi de paradigma que ha posat en l’epicentre de l’escenari al ciutadà, no a l’Administració.” El candidat socialista també ha subratllat “l’enorme pas endavant que ha realitzat el Govern del president Montilla a l’hora d’impulsar nous serveis telemàtics que agilitzin la informació i els tràmits administratius. Per posar només dos exemples, l’opció Edu365 del departament d’ensenyament o bé la possibilitat de demanar hora de consulta al metge i altres serveis a través de la pàgina web del departament de Salut.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada