dimarts, 26 d’octubre del 2010

RAMON RIBAS: “MANTINDREM L’APOSTA PER CONVERTIR LA CONCA DE BARBERÀ EN UNA DE LES ZONES LOGÍSTIQUES DEL CAMP DE TARRAGONA”


El candidat del PSC al Parlament per la Conca de Barberà, Ramon Ribas, ha afirmat aquest dilluns que “els socialistes mantindrem l’aposta endegada per la Generalitat per convertir la nostra comarca en una de les zones logístiques de referència del Camp de Tarragona. En aquest sentit, ha estat essencial la promoció del nou centre d’activitats logístiques de Montblanc (amb 90 hectàrees) i l’impuls a una terminal ferroviària que enllaçarà amb la línia que uneix Tarragona amb Barcelona, Lleida i Madrid.”

Ramon Ribas ha fet avui balanç de l’acció de Govern de la Generalitat a la Conca de Barberà durant aquesta legislatura que ara s’acaba. L’alcalde de Barberà de la Conca ha remarcat “la gran inversió que ens ha beneficiat a tots els nivells però, en especial, en matèria d’escoles, consultoris mèdics, carreteres, llei de barris i promoció de les rutes turístiques de la Conca.”

El candidat socialista ha resumit breument les principals inversions: millora de la xarxa de carreteres (C-241, T-224, T-231, T-232 i T-233), reasfaltat de la C-14 entre La Riba i Vilaverd, rehabilitació dels nuclis històrics de Montblanc i L’Espluga de Francolí, rehabilitació del castell de Barberà de la Conca, previsió de construcció de nous centres de dia a Montblanc, Sarral i Blancafort, millores d’equipaments esportius i assistencials a Vilaverd, Pontils, Solivella, etc.

Pel que fa a l’educació s’ha millorat la meitat dels equipaments escolars de la comarca, s’ha construït una nova escola a Blancafort i un nou institut a l’Espluga de Francolí. En relació als equipaments de salut, s’ha obert un nou consultori a Vallfogona del Riucorb i un altre a Solivella.

Finalment, la Generalitat ha habilitat la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra a Montblanc i ha potenciat la xarxa de rutes turístiques i gastronòmiques de la comarca: ruta del Císter, ruta medieval, ruta verda de la Conca...

En definitiva, segons Ramon Ribas “els socialistes hem demostrat amb fets que som capaços d’acostar els serveis a les persones no només a les comarques demogràficament més fortes sinó també a les comarques, com la Conca de Barberà, més allunyades dels grans nuclis de població. Els més de 21.000 habitants de la Conca hem guanyat en qualitat de vida amb aquest Govern i ho hem de continuar fent durant aquests propers quatre anys. Per això ens cal un Govern progressista liderat per José Montilla...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada