dimecres, 27 d’octubre del 2010

LA CAMPANYA SOCIALISTA PORTA A PORTA ARRIBARÀ A 20.000 CASES DEL CAMP DE TARRAGONA


El cap de llista del PSC al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, acompanyat per regidors, afiliats i simpatitzants socialistes, ha començat aquesta tarda al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona la campanya porta a porta per presentar directament als ciutadans les propostes socialistes d’aquesta campanya electoral al Parlament de Catalunya

Xavier Sabaté ha explicat que “aquesta campanya porta a porta arribarà a 5.000 cases de Tarragona i a unes 20.000 en el conjunt de les nostres comarques. Els socialistes ens volem dirigir directament als ciutadans per explicar-los el nostre programa i exposar-los què és el que està en joc realment en aquestes eleccions del 28-N.”

Segons el candidat socialista “el PSC es presenta a aquests comicis com la única opció sòlida capaç de generar confiança en aquests moments de dificultats econòmiques. Per contra, veiem una Convergència i Unió que té dirigents, com el seu cap de llista per Tarragona, que un dia vota per la independència i el següent governa amb el PP a la Diputació de Tarragona. Mentre alguns dirigents territorials de CiU participen i voten en aquests referèndums independentistes el mateix senyor Duran i Lleida diu que no vol no a sentir a parlar de consultes d’autodeterminació.”

“Els socialistes som l’opció més adequada per garantir la cohesió social, evitant aventures que els ciutadans no volen. Creiem que les nostres comarques són un territori de futur amb progrés. Per aquests propers quatre anys ens cal un Govern de progrés que pensi en tots, i no només en uns quants com passava abans”, ha conclòs Xavier Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada